top of page
Header-logo.png
Portret Maaike de Rooij

Mijn naam is Maaike de Rooij-Verhulst en ben in 2005 afgestudeerd aan de Body Stress Release academie in Zuid Afrika.

Ik was 25 jaar oud toen ik Body Stress Release leerde kennen. Ik had al een hernia operatie en verschillende therapieën en technieken achter de rug om me van mijn klachten af te helpen maar niets had bij mij mogen baten. Ik had nog steeds last van mijn hernia, wat voor mij inhield dat ik uitstralingspijn en een doof gevoel in mijn been en heup had.

Toevalligerwijs kwam ik Body Stress Release tegen op het internet en ik heb toen afspraken gemaakt bij de dichtstbijzijnde praktijk om behandeld te worden.

Mijn ervaring was toen dat er voor de eerste keer, sinds lange tijd en na vele soorten behandelingen en therapieën, iets gebeurde in mijn lichaam. Er kwam beweging in. Dit hield niet in dat mijn klachten meteen verdwenen waren, maar ik voelde dat er veranderingen plaats vonden in mijn lichaam.

Er kwamen ook meer goede dagen dan alleen maar slechte dagen. En in de loop van de tijd werden dat er steeds meer, totdat ik op den duur geheel vrij was van pijn en ongemakken.

Hier werd ik natuurlijk enthousiast van! Zodoende dat ik tot het besluit kwam om de opleiding voor Body Stress Release practitioner te gaan volgen in Zuid-Afrika en een praktijk te starten in Heukelom.

 

Gevolgde opleidingen:

- Body Stress Release Practioner

- Medische basiskennis

- Psycho sociale medische basiskennis

- Bowen (1e jaar)

- Vita-opleidingen

bottom of page