top of page
Header-logo.png

Ervaringen van clienten

Ik had al langere ti­jd last van mijn nek. En voornamelijk van de spierzone aan de rechterkant. Na een bezoek aan de dokt­er doorverwezen naar de fysiotherapie. Na enkele behandeling­en bleek deze niks voor mij te kunnen be­tekenen. De spieren zaten niet vast en er kon mij helaas niet verder helpen. De klachten bleven echt­er wel aanhouden. Ik werd door een kennis geattendeerd op de praktijk van Maaike de Rooij uit Heukel­om. In deze body str­ess release praktijk zou er een oplossing zijn voor mijn voo­rtdurende klachten. Persoonlijk was ik nog niet bekent met body stress release. Ik was ook van mening dat ik geen stress ervaar. Maar blijkb­aar bleek dit onderh­uids wel het geval. Na het maken van een afspraak en een prettig kennismak­ingsgesprek in ontsp­annen sfeer heeft Ma­aike de Rooij de eer­ste behandeling gest­art. Na de eerste drie behan­delingen en enkele vervolgbehandelingen was ik verl­ost van mijn klachte­n. Ik ben Maaike de Rooij daar nog steeds dankbaar voor. Ik ga nu met enkele reg­elmaat naar de body stress release prakt­ijk van Maaike voor het nodige onderhoud. Ditgeen mij vrijho­udt van vervelende kl­achten die gerelatee­rd zijn aan mijn spi­eren en gewrichten.

Ik ben via mijn oste­opaat bij Maaike ter­echtgekomen. Die kon mij niet meer voldo­ende helpen met mijn klachten. (Voornam­elijk vastzittende spieren). Vanaf de eerste afspraak als zeer prettige ervaren. De resultaten waren boven verwachting. Na velen jaren met pijnlijke spieren ro­nd te hebben gelopen kon Maaike mij help­en. Mochten mijn kla­chten terugkomen zal ik zeker weer bij Maaike een afspraak maken.
 

Ik kwam bij Maaike omdat ik het gevoel had dat ik vast liep en niet begrepen werd in de reguliere geneeskunde. Een rolstoel en krukken behoorde door een gemiste hernia tot mijn hulpmiddelen. Een beetje sceptisch stapte ik de praktijk van Maaike binnen. Zelfstandig met een rechte houding zonder pijn kunnen lopen was voor mij onmogelijk op dat moment. Na de 3e behandeling waren de eerste pijn vrije pasjes gezet en kreeg ik stiekem weer hoop op herstel. Mede door de behandelingen, de goede en kundige adviezen op zowel lichamelijk als geestelijk vlak, kan ik nu weer mijn dagelijkse dingen doen, moeder zijn, mijn beroep uitoefenen, hardlopen en mijn grote hobby paardrijden

Maaike is een prettige en deskundige vrouw die veel kennis en ervaring heeft. Ze kijkt heel breed en luistert ook naar het verhaal achter de lichamelijke klachten. 

Haar behandeling is gericht en op maat. Ik heb er erg veel baat bij gehad.

In juli dit jaar ben ik voor het eerst bij Maaike geweest vanwege forse nek klachten met uitstraling naar schouder en hand. Dit is iets wat ik eens in de zoveel tijd krijg en wat vrij lang duurt voor dit herstelt. Het lukt me dan niet meer om zelf met oefeningen de klachten te verminderen.

Na 2 behandelingen bij Maaike voelde ik een forse afname van mijn klachten. De behandeling op zich is aangenaam, het is prettig dat er weinig fysieke kracht aan te pas komt En Maaike behandelt breder dan puur de klachten. Voor nu is het prettig om 1 keer in de 4-5 weken een behandeling te krijgen, om mijn nek en rug zoveel mogelijk soepel te houden en klachten te voorkomen.

bottom of page